Top

HELPPOKÄYTTÖISET & SKAALAUTUVAT
SHOPIFY-VERKKOKAUPAT

Joustavasti

Läpinäkyvästi

Avaimet käteen periaatteella

Ota Yhteyttä
Helppokäyttöiset & skaalautuvat Shopify-verkkokaupat

OLEMME SINULLE SOPIVA PARTNERI JOS

Vaadit joustavuutta verkkokauppatoimittajaltasi

Teemme pääsääntöisesti töitä selkeällä tuntiperusteisella hinnoittelumallilla, joka mahdollistaa joustavuuden. Sinun ei tarvitse sitoutua partneriin tai tietää täsmälleen mitä haet heti alusta. Tämä myös takaa sen, että luotto pitää ansaita.

Vaadit joustavuutta verkkokauppatoimittajaltasi

Haluat minimoida verkkokauppaasi liittyvän teknisen säädön

Shopify on maailman suurin hostattu verkkokauppa-alusta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse murehtia palvelimista, turvallisuudesta tai verkkokaupan teknisestä skaalautuvuudesta. Shopify skaalautuu automaattisesti liiketoimintasi mukaan.

Haluat minimoida verkkokauppaasi liittyvän teknisen säädön

Arvostat läpinäkyvää toimitusprosessia

Toimintaperiaatteemme on avata tuotannon konepelti ja näyttää asiakkaille päivätasolla mitä tapahtuu, sinulla on halutessasi pääsy samoihin systeemeihin kuin meilläkin, joten tiedät aina tarkalleen mihin budjetti on käytetty.

Arvostat läpinäkyvää toimitusprosessia

Toimittajan kokemuksella on sinulle merkitystä

Olemme Suomen ensimmäinen Shopify partner statuksen saavuttanut toimisto. Shopify on antanut Konversiokonsulteille Store setup ja markkinoinnin sertifikaatit hyvälaatuisen työmme takia.

Toimittajan kokemuksella on sinulle merkitystä

Shopify tiimisi

Matti Korhonen

Verkkokauppa konsultti

Matti aloitti digimarkkinoinnin parissa jo vuonna 2005, lisäksi Matilla on laaja kokemus IT-konsulttina. Konversikonsulteilla Matti työskentelee projektivastaavana ja on vastuussa asiakkaista, strategiasta sekä projektien koordinoinnista.

Samuel Larsen

Johtava konsultti

Samuel on vastuussa projektien johtamisesta ja työskennellyt Shopifyn parissa jo vuodesta 2015. Samuel on ollut kehittämissä Suomen suurimpia verkkokauppoja ja hänellä on vuosien kokemus verkkokauppojen kehittämisestä sekä konsultoinnista.

Varaa tapaaminen niin
kerromme tarkemmin Shopifysta

Kartoitamme tilanteesi ja katsomme yhdessä, sopiiko Shopify tarpeisiinne, mitkä ovat siirtymisen kustannukset ja vastaamme yleisiin kysymyksiisi alustan vaihtoon liittyen.crogurus

Copyright © Konversiokonsultit. All rights reserved.